Ποιοι Eίμαστε

ΚΕΚ Επιμελητηρίου Έβρου

Η αποστολή μας

Η παροχή εκπαίδευσης και η δημιουργία γνώσης με πρακτική αξίας για τους  μαθητές, επαγγελματίες και επιχειρήσεις στον νομό Εβρου.
Μέρος της αποστολής μας είναι η παρακολούθηση των τάσεων και ο σχεδιασμός των κατάλληλων προγραμμάτων τα οποία θα συμβάλουν:

Το Όραμα μας

  •   Θέλουμε να αποτελέσουμε ένα κόμβο που μπορέι να ανταποκρίνεται στις μελλοντικές  ανάγκες της κοινωνίας μας, εξοπλίζοντας τους μαθητές μας με κριτική σκέψη, πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες,  διεθνή αντίληψη και καθαρές αξίες.
  • Είμαστε ένας προνοητικός οργανισμός. Σκοπός μας είναι να προετοιμάσουμε σήμερα τους μαθητές και επαγγελματίες ώστε να ανταποκριθούν αύριο στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Σχεδιάζουμε προγράμματα που εξοπλίζουν με κριτική σκέψη, πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες, δημιουργούν διεθνή αντίληψη και καθαρές αξίες που αποτελούν την βάση για σταθερή προοπτική σε μια ανταγωνιστική κοινωνία.

Η φιλοσοφία μας 

To  συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον δημιουργεί προκλήσεις  σε προσωπικό, επαγγελματικό και επιχειρηματικό επίπεδο. H ενίσχυση της κοινωνίας του Εβρου με εφαρμοσμένη γνώση και πρακτικές δεξιότητες σήμερα  θα ενισχύσει την προοπτική για το αύριο.

Η δημιουργία του ΚΕΚ αποτελεί μια ενέργεια της Αναπτυξιακής εταιρείας του  Επιμελητηρίου Έβρου, να απελευθερώσει το κεφάλαιο γνώσης που έχει δημιουργηθεί από την ανάμιξη, συμμετοχή και υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών ερευνητικών  προγραμμάτων.

Η αναπτυξιακή εταιρεία Έβρου είναι ένας οργανισμός με ενεργή εμπλοκή στην υλοποίηση εκπαιδευτικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων σε διεθνές επίπεδο. Η δημιουργία του ΚΕΚ είναι φυσική συνέχεια της δραστηριότητας του φορέα και  συνδέει τους σπουδαστές με ένα διεθνές δίκτυο εμπειρογνωμόνων, επιχειρήσεων, ιδρυμάτων και φορέων.

Η εμπειρία μας από την ενασχόληση με την επιχειρηματική κοινωνία, το διεθνές δίκτυο συνεργατών μας,  καθιστά ΚΕΚ την καλύτερη επιλογή για κάθε είδους εκπαίδευση.

ΤΟ ΚΕΚ ΕΠΙΜΕΛHΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

0

Καθηγητές

0

Μαθήματα

0

Συνεργάτες

0

Εγγραφές

Εμπειρία και γνώση

Διδαχθείτε από τους καλύτερους

ΦΥΛΙΩ ΜΟΡΦΗ
Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
H Φυλιώ Μόρφη έιναι η υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων και υπηρεσιών του ΚΕΚ με εμπειρία και βαθιά γνώση του περιβάλλοντος προγραμμάτων και κινήτρων εκπαίδευσης για επιχειρήσεις ανέργους και επαγγελματίες. Επικοινώνησε σήμερα με την Φυλιώ και βρες το πρόγραμμα η την υπηρεσία που σου ταιριάζει.