Υπηρεσίες Διοργάνωσης

Μάθε για τις υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων

Εστίασε σε ότι είναι σημαντικό για την εκδήλωση σου!

Οι υπηρεσίες υποστήριξης για την διοργάνωση εκδηλώσεων σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με την δημιουργία αξίας για το κοινό σου. Το πιο συνηθισμένο θέμα σε μία διοργάνωση είναι ο χρόνος που δαπανάται για την τακτοποίηση των “μικρών” λεπτομερειών μιας εκδήλωσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις  οι διοργανωτές δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν με την ποιοτικές παραμέτρους της διοργάνωσης όπως το περιεχόμενο, η επιλογή και επικοινωνία με εισηγητές και γενικότερα τον σχεδιασμό της εμπειρίας.

Με τις υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων  το ΚΕΚ αναλαμβάνει για εσένα την υποστήριξη της εκδήλωσης σε διαφορετικά επίπεδα:

  1. Αναζήτηση και δέσμευση χώρου
  2. Αναζήτηση, επιλογή και οργάνωση catering
  3. Επικοινωνία με το κοινό της εκδήλωσης και ενδιαφερομένους
  4. Επικοινωνία της εκδήλωσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ψηφιακά μέσα
  5. Προετοιμασία, προμήθεια και διοργάνωση του συνοδευτικού υλικού (φάκελος Freebies κ.λ.π)

Μέχρι σήμερα έχουμε διοργανώσει περισσότερα από 30 Συνέδρια και 700 ώρες εκπαίδευσης εργαστηρίων και σεμιναρίων. Περισσότεροι απο 70 εθνικοί και διεθνείς οργανισμοί έχουν εμπιστευθεί τις υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων του ΚΕΚ Επιμελητηρίου Έβρου. Ένα δίκτυο συνεργατών επιλεγμένο με κριτήριο την ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα και ενισχύει την εμπειρία της συμμετοχής.

Μια γεύση από το Startup Εurope Week Alexandroupolis

 

 

 

 

 

Administrator

Γράψτε σχόλιο

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.