Συνεργασίες

Συνεργασίες

Συνεργασίες με όραμα

 

Το ΚΕΚ Επιμελητηρίου Έβρου έχει ένα ευρύ δίκτυο και διατηρεί συνεργασίες με εθνικούς και διεθνείς φορείς και οργανισμούς.

Μέχρι σήμερα μέσα από συνεργασίες έχουμε  διοργανώσει και υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων. Η  υλοποίηση εκπαιδευτικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων μας έφερε σε επαφή με ένα ενεργό διεθνές δίκτυο ιδρυμάτων και φορέων. Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας από αυτές τις συνεργασίες μας επιτρέπει να βελτιώνουμε συνέχεια τις υπηρεσίες μας και να ακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις. Διαθέτουμε ενεργά δίκτυα με:

  • Πανεπιστήμια: Ένα  δίκτυο πανεπιστημίων στην Ελλάδα και εξωτερικό, που δημιουργεί θεμελιώδεις δυνατότητες για την δημιουργία ενός οργανισμού έντασης γνώσης, αναγνώρισης τάσεων και σχεδιασμού σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
  • Ερευνητικά Ιδρύματα: Ερευνητικά ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό μας δίνουν πρόσβαση σε νέα γνώση και έμπειρους εισηγητές ανά πεδίο. Η συνεργασία μας ανοίγει τους ορίζοντες να εμβαθύνουμε στις προκλήσεις και να δημιουργήσουμε νέα γνώση σε πεδία που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις.
  • Μέντορες:  Έχουμε χαρτογραφήσει και διατηρούμε συνεργασία με ένα δίκτυο έμπειρων μεντόρων και συμβούλων τοπικά και εθνικά. Επιθυμούμε μνα ενισχύσουμε αυτήν την βάση προσθέτοντας διεθνείς συνεργασίες.
  • Εισηγητές: Έμπειροι εισηγητές μεταφέρουν τεχνογνωσία και καλές πρακτικές μέσα από ένα μοντέλο εκπαίδευσης που στοχεύει στην πρακτική χρήση της γνώσης. Όλοι οι εισηγητές έχουν πρακτική εμπειρία και διεθνείς πιστοποιήσεις και αναγνώριση στο αντικείμενο τους
  • Επιχειρήσεις: Είμαστε συνδεδεμένοι με την τοπική επιχειρηματική κοινότητα και οραματιζόμαστε την γεφύρωση στις σχέσεις κοινωνίας και επιχειρήσεων δημιουργώντας κοινή αξία.

 

Ψάχνεις εταίρο για Εθνικά ή Ευρωπαϊκά  προγράμματα;

Επιλέγοντας εμάς έχεις ένα αξιόπιστο συνεργάτη που προσθέτει πρακτική  αξία στο έργο σου.

 

Μέχρι σήμερα έχουμε συμμετέχει και υλοποιήσει με επιτυχία Εθνικά και Ευρωπαικά προγράμματα. Έχουμε άριστη υποδομή για την συμμετοχή μας ως εταίροι σε προγράμματα.

Επιλέγοντας το ΚΕΚ έχεις  ένα συνεργάτη με:

  • άριστες κτιριακές υποδομές
  • επάρκεια σε ανθρώπινο δυναμικό
  • ένα ευρύ διεθνές δίκτυο συνεργατών
  • εμπειρία στην υλοποίηση έργων σε φυσικό και οικονομικό αντικείμενο

Εξασφάλισε την ομάδα επιτυχίας για το έργο σου,

Επικοινώνησε μαζί μας:

info@kek-evrou.gr / marketing@evroschamber.gr

T 2551035848 εσωτερικό 21

Administrator

Γράψτε σχόλιο

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.